Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Αθλητικά

Εδώ συζητάμε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό της πόλης μας

6 σχόλια:

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ είπε...

Άγγιξε κορυφή ο Πανελευσινιακός

Πανελευσινιακός – Δειλινά 80-59
Διαιτητές: Πλάγος, Κυριακόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 21-13, 41-21, 68-36, 80-59.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Μπαλάφας 2, Αβραμίδης Δ., Αβραμίδης Γ., Διολέτης 6, Θέος 6, Μπαρμπαρής 4, Τύρλας 16, Κουτουζής 11 (3), Κορρές 16 (2), Αντωνίου 2, Βεντούρης 3 (1), Ταταρούνης 14.
ΔΕΙΛΙΝΑ (Μυκονιάτης): Καραλής 8, Βογιατζής 1, Ζήσιος 10 (1), Γώτσος 15 (2), Μαϊστρέλης 5 (1), Κουλουριώτης 1, Οικονόμου, Κακαβάς, Μαυρίδης 6, Κοτρώτσιος 4, Δέλιος 9 (1).

Βαθμολογία (μετά από 4 αγώνες): ΑΕ Ψυχικού 7, Κρόνος Αγ. Δημ. 7, Προοδευτική 7, Πανελευσινιακός 7, Ιωνικός Ν. Φιλ. 7, ΑΕ Λιβαδειάς 6, ΑΟ Ιωνικός Νίκ. 6, ΑΕΝ Κηφισιάς 6, ΑΟ Ιεράπετρα 6, ΑΟ Μίλων 6, Φιλαθλητικός 5, ΠΑΟ Δειλινών 5, Ιπποκράτης 5, ΑΟ Ζωγράφου 4.

giorgios είπε...

Ο Δημοτικος Αθλητικος Οργανισμος Ελευσινας σε συνεργασια με τον Πανελευσινιακο Αθλητικο Πολιτιστικο Ομιλο διοργανωνει αγωνες στιβου για μαθητες και μαθητριες της Ε και ΣΤ ταξης των Δημοτικων Σχολειων Ελευσινας. Για να γνωρισουν τα παιδια τον κλασικο Αθλητισμο και να νοιωσουν τη χαρα της συμμετοχης.
Οι αγωνες θα γινουν στο Δημοτικο σταδιο Ελευσινας την Τεταρτη 12 Νοεμβριου και θα ξεκινησουν στις 4:00 μ.μ. Στα αγωνισματα περιλαμβανονται: δρομος 60 μετρων, δρομος 600 μ., αλμα σε μηκος, ριψη ελαστικης σφαιρας.
Τα παιδια που θα αγωνιστουν πρεπει να εχουν γεννηθει τα ετη 1997, 1998, 1999.
Το προγραμμα των αγωνων:
- 3:00 μ.μ. Δηλωσεις συμμετοχης
- 4:00 μ.μ. Προκριματικος 60 μ. κοριτσιων
Μηκος αγοριων
Μπαλακι αγοριων
- 4:15 μ.μ. Προκριματικος 60 μ. αγοριων
- 4:35 μ.μ. Δρομος 600 μ. κοριτσιων
- 4:50 μ.μ. Δρομος 600 μ. αγοριων
Μηκος κοριτσιων
Μπαλακι κοριτσιων
- 5:15 μ.μ. Τελικος 60 μ. κοριτσιων
- 5:25 μ.μ. Τελικος 60 μ. αγοριων
Απονομες επαθλων
Χορηγος εκδηλωσης ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

giorgios είπε...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Α΄ κατηγορια ΕΠΣΔΑ
Α.Ε. Ζεφυριου - Πανελευσινιακος 0 - 3
Ηρακλης Ελευσινας - Εθνικος Πανοραματος 1 - 1
Μανδραικος - Ελευσινιακος 6 - 0

Β΄ κατηγορια ΕΠΣΔΑ
Αστερας Ανω Λιοσιων - Λαμπερη 3 - 2

ΜΠΑΣΚΕΤ
Γ΄ Εθνικη κατηγορια
Πανελευσινιακος - ΠΑΟ Δειλινου Ηρακλειου 80 - 59

Γ΄ κατηγορια ΕΣΚΑΝΑ
Γ.Α.Σ.Ελευσις - Πανεαπολικος 68 - 54
Εν. Αρμενιων - Ο.Κ.Ελευσινας 74 - 65

giorgios είπε...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ κατηγορια ΕΠΣΔΑ Πανελαυσινιακος - ΔΑΣΑΛ 10 - 0 Ατταλος Ν. Περαμου - Ηρακλης Ελευσινας 1 - 0 Ελευσινιακος - Νεα Περαμος 2 - 1

ggk είπε...

Στην όγδοη χρονιά το διασχολικό τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου,προσελκύει δεκάδες μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.Εκολαπτόμενα ταλέντα,στην πρώτη τους επαφή με τον αθλητισμο,ενθαρύνονται και στηρίζονται ηθικά και οικονομικά, απο τους δραστήριους γονείς τους.Ιατρικές εξετάσεις, μεταφορές,εμφανίσεις,αμοιβές διαιτητών,το χέρι βαθειά στην τσέπη.Ευθύνες,χρόνος και χρήμα για την άθληση και δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
Η συμβολή του σχολείου τυπική,αφού οι δραστηριότητες είναι εξωσχολικές,και το διδακτικό προσωπικό δέν φέρει καμία ευθύνη.
Τα συνολικά έξοδα, περίπου 3,500ευρώ.Ο δήμος,αδυνατεί να τους στηρίξει οικονομικά.Το ίδιο και η νομαρχία.Οι φλύαρες δικαιολογίες περιττές.
Ο απο μηχανής θεός,εμφανίζεται με την μορφή του πρόθυμου χορηγού...
Εμείς θα σας δώσουμε ότι χρειάζονται τα παιδιά...Ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι είστε...
Αρκεί μια αίτηση,κι ένα ευχαριστήριο μετά...Τυπικό θέμα ευγενείας,που προβλέπεται και απο το savoir vivre.
Στην κρίσιμη στιγμή,ένα έγγραφο του "αναρμόδιου"συλλόγου διδασκόντων,εγείρει συνειδησιακό πρόβλημα.Σε επείγουσα επιστολή του προς τους γονείς,υπενθυμίζει ότι η πόλη μας αγωνίζεται για καθαρό περιβάλλον.Κατα συνέπεια έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στην υγεία και το μέλλον των παιδιών μας,να απορρίψουμε την προσφορά.
Το ηθικό δίλλημα,ορθώνεται σαν τείχος απροσπέλαστο...κανείς δεν θέλει να υπονομεύση το μέλλον και την υγεία των παιδιών και των κατοίκων της πολής.Όμως τα αντεπιχειρήματα έρχονται σαν ραπίσματα καταιγιστικά.
Ο δήμος εισπράτει 900 εκατομμύρια το χρόνο,κατάκτηση θεσμικά κατοχυρωμένη,απο την λειτουργία των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων.Και καλά κάνει.
Είναι δύσκολο να εξοικονομηθεί ένα μικροποσόν και για τα παιδιά;
Τα Αισχύλεια δέχονται την μεγαλύτερη χορηγία απο τα ΕΛΠΕ,χωρίς καμμία αντίδραση.
Πολλές οι ανάγκες,και ελάχιστα τα κρατικά κονδύλια για τα σχολεία.
Παλιά πονεμένη ιστορία.Όμως προηγούντε κάθε άλλης τα παιδιά.
Πέντε σχολικές επιτροπές του δήμου,δέν μπορούν να συνεισφέρουν απο ένα μικρόποσόν των εξακοσίων ευρώ,να καλυφθεί η συγκεκριμένη δαπάνη;
Συμπέρασμα και "ηθικόν"δίδαγμα.
Ή συνεισφέρουν όλοι οι σύλλογοι,απο τα πενιχρά τους οικονομικά,ή αποδέχονται την χορηγία ώς ελάχιστη υποχρέωση των επιχειρήσεων΄εναντι της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης της περιοχής.
Μίλησε κανείς για ηθικούς αυτουργούς;

Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΑΣ είπε...


Lamperh Eleysinas
ΜΑΘE ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ........ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Ξεκινούν την Δευτέρα 01/09/2014,οι εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου στην ΛΑΜΠΕΡΗ Α.Σ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ γ.ρουμελιωτηε στις 7 το απογευμα στα γραφεια της ομαδας..πληροφοριες στα τηλ. 6932652362-Κ.ΛΑΣΚΟΥ 6971593614 [whats up] 6946914441 vodafone ολες τις ωρες...
Πρωταρχικός στόχος της ακαδημίας είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, και η ομαδικότητα.
Και εφέτος στο ποδόσφαιρο, υπό την ικανή καθοδήγηση του υπεύθυνου προπονητή και των βοηθών του, ελπίζουμε να χαρίσουμε στους μικρούς αθλητές μια ποδοσφαιρική περίοδο πλούσια σε γνώσεις, ευκαιρίες και αγωνιστική εμπειρία, με απώτερη φιλοδοξία μας Η ΛΑΜΠΕΡΗ να πρωταγωνιστήσει τόσο στο Πρωτάθλημα Παίδων-Νέων-Ακαδημιων ΚΑΙ σε τουρνουα στην αττικη κ στην υπολοιπη ελλαδα[θεσσαλονικη ,βολο,κερκυρα] αλλά και στη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην ΙΤΑΛΙΑ
Με τις προσπάθειες των δοκιμασμένων προπονητών μας καλούμε τους αθλητές να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να ανακαλύψουν το αθλητικό ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι ξεπερνώντας μέρα με τη μέρα τον εαυτό τους.Η ακαδημία αναφέρεται σε παιδία ηλικίας 6-16 ετών. Σήμερα λειτουργούν τμήματα (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, παμπαίδων, μίνι,] Βελτιώνει την φυσική κατάσταση του παιδιού
Φέρνει τα παιδιά στο γήπεδο που σημαίνει ότι τα σηκώνει από τον καναπέ και την τηλεόραση, τα απομακρύνει από τις καφετέριες, το αλκοόλ και το τσιγάρο.
Προωθεί την κοινωνικότητα των παιδιών
Μαθαίνει τα παιδιά να μοιράζονται
Δίνει στα παιδιά ένα υγιή κοινωνικό περίγυρο
Βάζει τα παιδιά στην διαδικασία να σέβονται τους κανόνες
Το παιδί αποκτά πρόγραμμα και στόχους στο ημερήσιο πρόγραμμα του.
Η ενασχόληση με το ποδοσφαιρο σχεδόν υποχρεώνει το παιδί να μάθει από μικρή ηλικία την σωστή διατροφη αποτελεί ιδανικό τρόπο για να αναπτύξει ένα παιδί στρατηγική σκέψη.κ προσφέρει διασκέδαση στα παιδιά
Τέλος τους δίνει την δυνατότητα να εκτονωθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον
ΠΑΡΟΧΕΣ
σάκος πλάτης, μπλουζάκια-φανέλες με το λογότυπο της ομάδας.
Διοργάνωση & συμμετοχή σε τουρνουά, camp παρουσία αθλητών με μεγάλη εμπειρία στο χώρο.
Συμμετοχή αγωνιστικών τμημάτων στα πρωταθλήματα.
Βιντεοσκόπηση & παρακολούθηση αγώνων-δραστηριοτήτων.
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
Η συνδρομή είναι 10 € το μήνα για κάθε παιδί και καταβάλλονται την πρώτη εβδομάδα ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ...ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ..
Ειδική τιμή στη συνδρομή δύο ή περισσοτέρων αθλητών/ τριών που εγγράφονται στην ακαδημία & ανήκουν στην ίδια οικογένεια (αδέρφια]
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ
Σας περιμένουμε στα γραφεία μας από την 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014
Δ.Σ. ΛΑΜΠΕΡΗΣ Α.Σ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ